• Handgjorda väskor♡
Egen design♡

5 bra anledningar till tyg - recycling

   KLIMATSMART

Tyg kräver extremt mycket resurser att tillverka så det gör stor skillnad att förlänga livet på alla textilier oavsett ursprung. Därför ska du inte slänga tyg i soporna per automatik. Försök att tänka kreativt och se en möjlighet till att förlänga tygets liv istället.


EKONOMISKT

Förläng livet på dina egna kläder genom att  laga och lappa, det kommer att få din ekonomi att må bättre och bättre och bättre...


FLER MÖJLIGHETER

Genom att ändra secondhandplagg så de passar dina behov kan du skapa dina egna kläder som kan signalerar din personliga stil. Kreativt och kul eller hur?


JUST FOR FUN

Det är vansinnigt roligt och ger en enorm tillfredställelse! Blir du inte nöjd med din skapelse så har du säkert lärt dig något av det utan att lägga ut stora summor. Nästa skapelse blir garanterat bättre och du nöjdare. 


   SAMVETET

Du kan shoppa med mycket gott samvete för det finns enorma mängder textilt avfall som har krävt enorma resurser för att tillverkas. Du blir en del av lösningen av problemet med överkonsumtionen - det kommer att kännas riktigt bra!