• Handgjorda väskor♡
Egen design♡

Inspirationstips 

Låt dig inspireras av andras återbruk och börja skapa ett hållbarare liv


Jag är ganska säker på att just du är intresserad av att återanvända istället för att slänga, du är ju redan på besök i min återbruksvärld. Det är en tillfredställande livsstil, som jag gjort till min företagsidé. En kreativ och rolig utmaning som dessutom är hållbar. Men ibland kan det behövas lite extra inspiration från andra med samma intresse. Det är nu mitt supertips kommer.

Tänk en hel värld av oändligt många inspirerande ideér samlade på ett ställe i din mobil. En sån plats har jag hittat och kan varmt rekommendera.  Det är Pinterest jag pratar om! Här finns massor av allt!

Du behöver inte interagera på samma sätt som vi annars är vana vid i sociala medier, om du inte vill. Här kan du enkelt spara och samla allt som intresserar dig, skapa egna grupper och fylla på dessa med allt som intresserar dig. Så himla smart och rent av beroendeframkallande när man väl har börjat. Du som redan testat vet vad jag pratar om.

Eftersom min företagsvision är att sprida återbrukskulturen har jag samlat och grupperat det jag hittat som kan intressera någon återbruksintresserad på kontot AnnDacapo.se på Pinterest. Du kanske vill göra smycken av återbruk? Få tips hur man lagar och fixar det man redan har? Eller hur man kan skapa heminredning av återbrukat material? Varför inte skapa återbrukskonst! Eller inspireras av andras slowfashion!

Naturligtvis kan du hitta en massa annat du är intresserad av med sökfunktionen. Varför inte gå in och kolla själv, kanske skapa ett konto och börja pinna som det heter när man sparar i sina samlingar.

Mycket nöje och låt dig inspireras❣️ // Ingela

Psst! Sprid gärna tipset till likasinnade