• Skånskt Hantverk
ÅterbruksDesign

Storyn om AnnaDacapo Väskmakeri

Det började med en loppis

Inget ovanligt för min del. Det ovanliga var att jag snubblade över en symaskin som fick mitt hjärta att klappa. Den blev min till sist men inte utan dramatik, men det är en annan historia. Anledningen till den omedelbara kärleken var att det är exakt samma modell som min älskade mormor Anna lärde mig att sy på. 

Hon var en skicklig sömmerska och en mästare på att ta till vara allt överblivet och alla stuvbitar. På hemvägen från den loppisen föddes tanken på mitt företag – och namnet Anna var en självklarhet. Dacapo var ett passande tillägg i hyllningen till min mormor och hennes livsstil. Själv heter jag Ingela och jag älskar att sy, återbruka och returdesigna. 

När du handlar här stöder du inte bara en hantverkande småföretagare utan också en återbrukskultur och därmed bidrar du till ett minskat resursslöseri och är miljösnäll! Stort tack! 

AnnaDacapo är ett enmansföretag med den röda tråden återbruk. Ledorden från inköp till tillverkning och förpackning är ”återbruk i första hand”. Min vision är att inspirera till ett större återbruk och minskat resursslöseri.  

AnnaDacapo is a oneman Company. I intend to use recycling at all stages from purchase to manufacturing and packaging.
When you buy you are not only supporting a small handcraft business but also a culture of reusing and thus contributes to reducing the resources in the world.

Bästa hälsningar

Ingela

AnnaDacapo Väskmakeri │Ingela Jonsson │Gummastorpsvägen 20-11 29194 Kristianstad │Orgnr 5509214366 │Momsregistrerad│Godkänd för F-skatt

Kontakt: [email protected]