• Handgjorda väskor♡
Egen design♡

Så väljer du rätt väska för dig

Att välja rätt väska kan vara knepigt speciellt om man inte kan klämma, känna och testa. Väskans modell, storlek, material och färg är exempel på saker du måste föreställa dig.  Av en nytillverkad väska ska du dessutom kräva att den ska vara hållbart och etiskt producerad LÄS MER


Enklast att välja är att först utgå från dig själv och vilka behov du har. Hur ser din vardag ut? Vad gör du på fritiden? Semestern? Ja du förstår hur jag menar. 

Just vardagsväskan är den praktiska väskan som ska ha plats för allt du behöver under dagen. Smink, almanacka, mappar, nycklar, mobil, plånbok, lunchlåda osv. Ibland räcker det inte med en väska och då passar det utmärkt med ett set. En mindre väska för det allra nödvändigaste och en större matchande väska för  t ex datorn. Ett set passar även extra bra om du har vissa ärenden under dagen som inte kräver att du ska bära med dig allt.


I väskvalet fundera också på vilka intryck du vill förmedla till andra.  Med en väska kan man uttrycka, om man vill, humör, personlighet, grupptillhörighet eller vissa åsikter. Viktigast är att väskan ska göra att du känner dig glad och nöjd och att den kompletterar din look och visar din personlighet och stil.


Men om du då har sneglat på en väska ett tag och blivit förälskad, hur vet man att det är rätt väska? Alltså rätt väska för dig. Kan du se dig själv använda väskan och du kan inte glömma den, är det sannolikt en väska du skulle vara nöjd med och säkert använda mycket och länge. Vet du så vet du - våga lita på magkänslan!

Hoppas det blev enklare att välja väska nu! // Ingela 
.